Agent 47 Beraksi – Hitman Sniper – Android Games Reviews

Agent 47 Beraksi – Hitman Sniper – Android Games Reviews

35
15



Makasih yg udah like, share & subscribe: https://goo.gl/aA9f71

Hello Gamers, Kali ini saya nyobain game Hitman Sniper dari Squareenix. Sesuai judulnya, sistem permainan ini cukup sederhana yaitu kita menjalankan karakter agent 47 dengan senjata Snipernya untuk membunuh target secara diam diam & mendapatkan score sesuai dengan metode pembunuhannya. Meskipun terlihat monoton, tp menurut saya cukup seru untuk sekedar dimainkan disaat punya waktu luang πŸ™‚

Ok Langsung aj lihat gamenya seperti apa, Keep Calm & Enjoy Gaming πŸ˜€

==============================

5/5 – “Now that it’s here, I can’t stop playing it, which is remarkable for a title that is much more concerned with showcasing how much you can do within certain constraints instead of reveling in any kind of excess.” – Gamezebo

BECOME THE ULTIMATE SILENT ASSASSIN
Step into the shoes of Agent 47 in Hitman Sniper and discover the most compelling sniper experience on mobile.

TACTICAL MISSIONS IN MONTENEGRO
Hone your strategic skills and orchestrate the perfect assassination kill shot.

SURVIVOR CHALLENGE IN DEATH VALLEY
Non-stop action as the zombie hunter in a true test of your skills and speed of execution.

MORE THAN 150 MISSIONS AND 10 DIFFERENT CONTRACTS
Improve your skills for the perfect assassination as you uncover secrets and subterfuges.

16 UNIQUE GUNS
Eliminate targets, collect weapon parts and complete blueprints to unlock the most powerful guns.

COMPETE AGAINST YOUR FRIENDS FOR THE FIRST PLACE IN THE LEADERBOARDS
Boost your score and climb up the contract killer ranks to become the world’s finest silent assassin.

PLAYSTORE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.hitmansniperandroid&hl=en

==============================

Music by: MDK
Song Title: Press Start
http://www.facebook.com/MDKOfficial
http://www.youtube.com/MDKOfficialYT
Buy the song here: http://www.mdkofficial.bandcamp.com/
Free Download: http://www.morgandavidking.com/free-downloads

==============================

15 Comments

  1. Info : Game Hitman Sniper ini ada promo Gratis di playstore sampai tanggal 27 Desember 2017, bagi yg berminat buruan langsung cek playstore (Kalo pas bayar sih cuma Rp 5000 πŸ˜€ lol )

  2. Lanjut bangg naekin rank ama pangkat bisa dpt senjata bang lanjutttt

  3. Bang kalo game pc jangan live dah,, sayang kuota nih

  4. bang naikin ke silver dapat senjata gratis

  5. Bang itu bayar apa instal kalau instal gimana caranya tolong dijawab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *